Allan bloggar: Jesus är alltid med oss

Hej igen, Allan här! En mycket händelserik och utmanande vecka är nu snart till ända, och en ny vecka står inför dörren med nya utmaningar. Mycket av min tid den här veckan har gått åt till att göra så bra radio som möjligt, men också till en hel radda privata åtaganden som pockat på min uppmärksamhet.

Ibland önskar man att man kunde vara på fler än en plats åt gången, men det är det ju som bekant bara Jesus som kan. Vad som däremot är viktigt att komma ihåg är att Han är med oss i det vi gör, alltid, även om vi ibland känner att vi inte räcker till.

Å andra sidan – vad menas egentligen med det där med att “räcka till”? Gör vi inte tillräckligt när vi gör vårt allra bästa och är ärliga i vårt uppsåt? Jag tror att så är fallet, och jag tror mig också veta att Jesus ser oss i vårt slit och vår kamp med alla slags bekymmer och problem, stora som små.

Så när det känns så kämpigt som det gjort för mig den här veckan, då kan det vara bra att minnas att Jesus är med oss, så länge vi är med honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *