Annonsera

Premier Radio finansieras i stor utsträckning av annonsintäkter. Därför är vi alltid intresserade av att erbjuda/upplåta annonsplatser åt nya företag och organisationer.  

Målgruppen är bred, Kristen och lyssnarna är många. Våra lyssnare kommer från alla åldersgrupper och bakgrunder, men de flesta bor i Sverige och talar svenska som modersmål.

En annonsplats på den här hemsidan är ett smidigt, enkelt och billigt sätt att få ditt företag eller er verksamhet att nå stora kristna grupper i Sverige. För den som satsar på ännu större exponering finns möjlighet att gå in som programsponsor för enskilda, eller flera, program. Detta kostar lite mer, men genererar å andra sidan större publicitet för annonsören. Sponsorerna omnämns ett 50-tal gånger per vecka.

Oavsett om du vill sälja en produkt eller tjänst, rekrytera till ditt företag, eller göra reklam för ett event eller en konsert är Premier Radio ett smidigt och effektivt sätt att nå ut.

Hör av er till reklam@premierradio.se och berätta lite om vad ni tänkt er och är ute efter, så återkommer vi med ett lösningsförslag och en offert inom kort.