Sagt om Premier Radio

“Jag lyssnar på Premier Radio varje dag, och älskar varje stund! Mina favoriter är “Min resa till Gud” och inringningsprogrammet. Jag har rekommenderat denna radiokanal till alla mina kompisar och hela min släkt! Fortsätt som ni gör!”

“Hej och tack för fantastiska program och bra musik! Jag och min hustru är långväga lyssnare – just nu befinner vi oss i Mongoliet på missionsresa. Vi lyssnar av flera skäl, dels för att känna samhörighet med våra kristna bröder och systrar i Sverige, dels som hjälp i missionsarbetet. För, hör och häpna, vi har faktiskt lyckats konvertera ett flertal personer här borta, bara tack vare er underbara musik! Kanske är kärleken till Gud så universal att den hörs i musiken, oavsett om man förstår språket som texterna är skrivna på eller inte. Hur som gör ni ett jättebra jobb! “

“Jag brukar spela Premier Radio för mina barn, precis innan de ska somna. Den lugna musiken och det härliga budskapet har gjort att de dels får lätt att komma till ro, dels att vi har börjat prata om Kristus och Gud. Ett mycket bra sätt att föra Ordet vidare till nästa generation. Deras favoritprogram är dock barnprogrammet på lördagar. Tack för att ni berättar om Jesu liv och lära på ett sådant lättbegripligt sätt! Mycket bra.”

“Jag och min man lyssnar alltid till era gudstjänstprogram, och till flera andra program. Sonen fick hjälpa oss med den tekniska biten i början, men nu klarar även vi seniorer att ‘ratta in’ radiokanalen på nätet. Vi skulle dock vilja att ni tog lite mer gammaltestamentliga texter och spörsmål, kanske i Matsons underbara bibelläsningsprogram? I övrigt ett mycket bra utbud och hög produktionskvalitet!”